615 394 241 pepitacp@gmail.com

Lloc:
Pavelló poliesportiu d’Alfarràs
Data:
dissabte 06 d’octubre 2018 a diumenge 07 d’octubre 2018
Horari: 10:00 a 20:00
Població: Alfarràs

Fira adreçada a potenciar i promocionar la fruita que acull una exposició del préssec del Ribagorçana, automoció, maquinària agrícola i comerç. Enguany se celebra la seva 25a edició. Aquesta fira s’ha convertit en una trobada de referència per a professionals del sector relacionats, a més de d’altres empreses i entitats del comerç i la restauració.

Feria dirigida a potenciar y promocionar la fruta que recoge una exposición del melocotón del Ribagorzana, automoción, maquinaria agrícola y comercio. Este año se celebra su 25ª edición. Esta feria se ha convertido en un encuentro de referencia para profesionales del sector relacionado, además de otras empresas y entidades del comercio y la restauración.